HENRIËT VAN DALENVia mijn toenmalige beroep als sportdocent kwam ik in contact met Pilates en ik was direct enthousiast: Pilates combineert namelijk belangrijke elementen die het lichaam nodig heeft om je lichamelijk fit te kunnen noemen en je ook zo te voelen! Na jaren dit enthousiast te hebben gedeeld werd het tijd voor een eigen studio. Met de juiste energie  van en voor iedereen, de liefde voor het vak en fijne collega’s, werd dit een feit. Dagelijks zetten wij ons in mensen die vastzitten in hun lijf weer vrij te laten bewegen. Of juist te verbeteren binnen andere sporten. In een groep of individueel, op de mat of de apparatuur, Pilates Zwolle biedt een passende training voor iedereen, jong of ouder,  soepel of stijf, iedereen is welkom en kan Pilates beoefenen op zijn of haar niveau. Pilates is mijn passie en beroep; Laten  zien, voelen en ervaren wat Pilates met mensen doet. Lichaam en geest in balans. Ik geef de lessen dagelijks met heel veel energie en plezier, mensen worden er blij van en dus ik ook!

FAMKE BAKKERIn 2011 kwam ik voor het eerst in contact met pilates. Het was in Canada, op iedere hoek zag ik een Pilates studio. Sporten is mijn passie en omdat dit mijn interesse wekte ben ik de pilateslessen gaan volgen.  Bij thuiskomst in het voorjaar van 2012 heb ik mij meteen aangemeld bij Studio Pilates Zwolle. Mijn enthousiasme voor pilates groeide en zo ben ik gestart met de docentenopleiding en geef ik mijn eigen lessen! Geweldig. Voor mij is pilates een hele mooie combinatie van kracht, lenigheid en bewust bewegen. Het is mooi dat het geschikt is voor iedereen, ongeacht sportieve achtergrond of hoe fit iemand is. Met blessures en andere lichamelijke ongemakken is Pilates juist vaak een uitkomst om weer lekker te gaan bewegen. Zelf heb ik altijd veel aan sport gedaan en heb veel plezier beleefd aan het coachen en trainen van roeiploegen. Dit biedt mij een geweldige kans om deze twee interesses te kunnen combineren.

MAAIKE

 HOEKSTRA

Zoals jullie kunnen zien combineer ik mijn passie voor Pilates graag met mijn andere passie, reizen. Ik vind het heerlijk om me na een drukke dag te kunnen focussen op mijn eigen body en mind. Omdat ik merkte dat ik zelf veel baat had bij Pilates wilde ik dit graag overbrengen aan andere mensen. Tijdens het lesgeven is het fantastisch te zien hoe mensen fysiek maar ook mentaal weerbaarder worden. Daarnaast gebruik ik Pilates tijdens mijn werk als fysiotherapeut voor herstel tijdens en na blessures en om recidieven te voorkomen. Pilates is leuk en dat deel ik graag, samen met mijn collega’s, binnen het verband van Studio Pilates Zwolle. Graag tot ziens!

JO ANNE METER

Na mijn eerste zwangerschap had ik veel last van mijn onderrug en schouders. Op zoek naar een sport om daar aan te kunnen werken kwam ik bij Pilates uit en ik ben nooit meer gestopt! Het werken vanuit je centrum (box) voelt zo natuurlijk en fijn, dat ik mijn enthousiasme graag wilde overbrengen en na een periode van zelf trainen besloot te gaan les geven bij Studio Pilates Zwolle. Het is super andere mensen te kunnen helpen om beter en functioneler te leren bewegen. Daarnaast ze te laten voelen hoeveel controle je hebt over je spieren en wat je kunt bereiken met inzet en concentratie. Het is geweldig. Hopelijk mag ik jou ook enthousiast maken bij Studio Pilates Zwolle.