ONLINE RESERVEREN


Flexibel lessen inplannen of inhalen
NU RESERVEREN

PILATES

€36,-

Per maand


60 min. 1x per week
een les naar keuze
SCHRIJF JE IN!

YOGA

€38,50

Per maand


75 min. 1x per week
een les naar keuze

 

SCHRIJF JE IN!

De volledig gerenoveerde, kleinschalige en sfeervolle studio ligt exact tussen het voetbalstadion van PEC Zwolle en ziekenhuis de  Isala Klinieken. Het is een makkelijk te bereiken locatie zowel met fiets als ook met de auto en parkeren is bovendien gratis. De inrichting van de studio is licht en ruim en de sfeer is gezellig en ontspannen. Persoonlijke aandacht staat centraal. 

In de studio kun je zes dagen per week terecht voor klassiek Pilates, zoals ontwikkeld door Joseph Pilates. Daarnaast bieden wij Vinyasa yoga,Yin Yoga en Chakra Yoga aan. Deze lessen worden op verschillende dagen, tijden en niveaus gegeven. Voor ieder een passende les in een prettige sfeer, geschikt voor iedereen. Alle docentes zijn gediplomeerd en gedreven en hebben liefde voor hun vak. We bieden een professionele maar zeer persoonlijke aanpak.

Bij Studio Pilates Zwolle kunt je terecht als (top)sporter; verbeteren van je prestaties. Daarnaast voor alle mogelijke vormen van rugklachten, nek- schouder- en bekkenklachten. Ook klachten die voortkomen uit de ademhaling (bijv. hyperventilatie) pakken wij samen met de klant aan.

De Pilates lessen zijn matlessen die worden uitgebreid met small equipment zoals ballen, ringen, rollen en sticks. Daarnaast bieden wij persoonlijke training en small group training aan voor het intensiveren van je workout of het behandelen van klachten. Deze training vindt veelal plaats op de apparatuur.

MOTR Nieuw in Nederland!
Een weerstandstraining voor je gehele lichaam. Kracht, rompstabiliteit en balans zijn ingrediënten voor deze uitdagende training.
Deze Pilates training komt uit Amerika en wordt bij Studio Pilates Zwolle geïntroduceerd. Het daagt je uit, dus zeer geschikt voor de actieve Pilates beoefenaar.

Ben je actief en fit en zoek je uitdaging of afwisseling in je Pilates training?
Laat je dan verleiden door het compacte trainingsapparaat de MOTR. Het activeert je spieren in je gehele lichaam omdat er loops met veren in het apparaat zijn gebouwd, waardoor je een zeer afwisselende en interessante workout kunt beoefenen.

Momenteel vinden er gratis proeflessen plaats in de studio.
Ben je benieuwd? Geef je dan snel op!

Online Trainen

ONLINE TRAINEN

Wil je ook naast de lessen aan je lijf blijven werken?

Studio Pilates Zwolle heeft een online Pilates trainingsprogramma ontwikkeld: 
www.pilatesoefening.nl. 

• diverse oefeningen online
• beeld en tekst
• je eigen docentes als voorbeeld
• bekijk eerst de gratis video’s