PILATES

€36,-

Per maand


60 min. 1x per week
een les naar keuze
SCHRIJF JE IN!

ONLINE RESERVEREN


Flexibel lessen inplannen of inhalen
NU RESERVEREN

YOGA

€38,50

Per maand


75 min. 1x per week
een les naar keuze

 

SCHRIJF JE IN!

De volledig gerenoveerde, kleinschalige en sfeervolle studio ligt exact tussen het voetbalstadion van PEC Zwolle en ziekenhuis de Isala Klinieken. Het is een makkelijk te bereiken locatie zowel met fiets als ook met de auto en parkeren is bovendien gratis. De inrichting van de studio is licht en ruim en de sfeer is gezellig en ontspannen. Persoonlijke aandacht staat centraal. 

In de studio kun je zes dagen per week terecht voor klassiek Pilates, zoals ontwikkeld door Joseph Pilates. Daarnaast bieden wij Vinyasa yoga,Yin Yoga en Chakra Yoga aan. Deze lessen worden op verschillende dagen, tijden en niveaus gegeven. Voor ieder een passende les in een prettige sfeer, geschikt voor iedereen. Alle docentes zijn gediplomeerd en gedreven en hebben liefde voor hun vak. We bieden een professionele maar zeer persoonlijke aanpak.

Bij Studio Pilates Zwolle kunt je terecht als (top)sporter; verbeteren van je prestaties. Daarnaast voor alle mogelijke vormen van rugklachten, nek- schouder- en bekkenklachten. Ook klachten die voortkomen uit de ademhaling (bijv. hyperventilatie) pakken wij samen met de klant aan.

De Pilates lessen zijn matlessen die worden uitgebreid met small equipment zoals ballen, ringen, rollen en sticks. Daarnaast bieden wij persoonlijke training en small group training aan voor het intensiveren van je workout of het behandelen van klachten. Deze training vindt veelal plaats op de apparatuur.

Studio Pilates Zwolle in beeld
Een impressie van Studio Pilates Zwolle

OPEN OCHTEND ZATERDAG 20 JANUARI 2018 11-14 UUR
Kom kijken, ervaar de sfeer, de ruimtes, de docentes, de lessen en doe mee

Een mooi voornemen voor het nieuwe jaar is bewegen. Een nog mooier voornemen is bewust bewegen. Maak daarom eens kennis met Yoga en Pilates. Een open ochtend stelt je in de gelegenheid vrijblijvend mee te doen, vragen te stellen, de sfeer te proeven en te kijken naar de lessen die er worden gegeven. Wil jij er graag bij zijn? Laat het ons weten via pilates@pilateszwolle.nl.