Yoga

Binnen onze yoga lessen nodigen we je graag uit om elke keer opnieuw te ervaren wat aandacht voor verstilling, ademhaling en het uitvoeren van houdingen (asana's) met je doet. Het is onze intentie een omgeving te creeeren waar je je welkom voelt en waar de nadruk ligt op verbinding en vriendelijkheid! 

Yoga is veel meer dan het uitvoeren van houdingen (asana's) die je lijf open, wakker, stabieler en zacht maken! Vroeger (en ook zeker nu nog steeds) was het een manier om het lichaam te beheersen en het voor te bereiden op de ongemakken bij meditatie. Wij zien het uitvoeren van de asana's dan ook graag als een lichamelijke vorm van meditatie die ons kan helpen onszelf beter te begrijpen en wat onze relatie is met de wereld om ons heen!

In onze lessen van 75 minuten nemen we je graag mee binnen een stukje ademhaling, verstiling en beweging. Steeds weer proberen we, op een lichtvoetige manier, om onze gedachten die vaak zo leidend zijn, van een afstandje te bekijken of zelfs even helemaal los te laten. Bewegen met aandacht, kijken met aandacht, voelen met aandacht. Daarnaast is het verademend om onszelf niet al te serieus te nemen. Lichtheid en elk moment tegemoet treden met een glimlach zijn daarom ook zeker aandachtspunten binnen onze lessen! 

We werken in kleine groepen. Onze studio is ruim maar we houden een maximale bezetting aan van 14 mensen per les. Hierdoor kunnen we vorm geven aan dat wat bij ons past: met aandacht les geven en oog houden voor de technische uitlijning van een houding binnen jouw mogelijkheden. Onze lessen kenmerken zich door de kracht van de ademhaling; door steeds weer de adem te volgen en vandaaruit te bewegen proberen we vorm te geven aan het onze gedachten zoveel mogelijk 'los' te laten of van een afstandje te bekijken.

Het is onze intentie steeds opnieuw te zorgen voor een prachtig yoga-aanbod in Zwolle en nemen iedereen daar graag in mee! 

Wanneer je je inschrijft voor een proefles ontvang je z.s.m een mail van ons. We mailen je terug via ons email adres liefdevooryoga@gmail.com