Herstellen na Covid

Na een jaar fysiotherapie te hebben gevolgd om weer fitter te worden in het herstel van long-Covid is pilates voor mij dé manier geworden om hier verder aan te werken. De combinatie van letten op je ademhaling, in verbinding staan met je lichaam en de oefeningen aan je eigen niveau aanpassen heeft mij overgehaald om pilates in te zetten voor mijn verdere herstel.

Henriët en Hanneke van Studio Pilates hebben mij veel persoonlijke aandacht en uitleg gegeven in de introductie naar Pilates. De combinatie van persoonlijke aandacht en lessen op verschillende niveaus zorgt ervoor dat ik langzaam maar zeker weer fitter en sterker aan het worden ben.

Wilma 32 jaar

Contact

Studio Pilates Zwolle | Dr. Stolteweg 62, 8025 AZ ZWOLLE
(Gebouw Nobel eerste verdieping)

Info: Henriët van Dalen
t: 06 53 51 35 21
e: pilates@pilateszwolle.nl