Pilates voor topsport

Versterk je zwakke schakel(s) en train om zowel fysiek als mentaal sterker en weerbaarder te worden

Als topsporter wil je het hoogst haalbare uit je lichaam halen; presteren op de top van je kunnen zonder blessures! Daar heeft Studio Pilates Zwolle een programma voor gemaakt waar succesvol mee wordt gewerkt.

Bij Pilates werk je  aan de zwakste schakel in het lichaam en stuur je het hele lichaam aan volgens vijf elementen: concentratie, coördinatie, core, ademhaling en precisie. Bij Studio Pilates Zwolle zien we het lichaam als geheel en leggen we graag de vinger op de zogenaamde zere plek. Als topsporter weet je als geen ander wanneer je werkt aan je zwakste schakel, je een nog hogere belasting aankunt en minder vatbaar bent voor blessures. Pilates is een echte body én mind work-out. Pilates kalmeert je geest en zorgt voor de juiste focus; een zeer belangrijk onderdeel wanneer je topsport beoefent.

Daarnaast zie we in de praktijk dat lichaam en geest sterk met elkaar verbonden zijn en pakken we beide aan. Je leert je lichaam beter kennen, Pilates wordt daarom bij topsporters gezien als een aanvullend programma op de dagelijkse routine.

Sinds vier jaar traint Studio Pilates Zwolle de selectie van PEC Zwolle en de jeugd. Middels groepstraining en Personal Training.

Wil je net als andere topsporters nét dat beetje extra uit je prestaties halen neem dan contact op met pilates@pilateszwolle.nl.

Contact

Studio Pilates Zwolle | Dr. Stolteweg 62, 8025 AZ ZWOLLE
(Gebouw Nobel eerste verdieping)

Info: Henriët van Dalen
t: 06 53 51 35 21
e: pilates@pilateszwolle.nl