Hanneke Kleine

Trainer Pilates

Vanwege hardnekkige rugklachten is Hanneke jaren geleden bij Henriët terecht gekomen om Pilates te volgen. Zij heeft ervaren wat Pilates voor je kan betekenen: ‘Pilates maakt sterk van binnenuit en zorgt voor balans.’. Vanuit de groeiende interesse voor lichaam en beweging is Hanneke de opleiding tot sportmasseur gaan volgen. Daarnaast heeft ze zich laten opleiden tot docent Pilates en is aan de slag gegaan bij Studio Pilates Zwolle.

‘Het blijft boeiend om kennis over te dragen en mensen te helpen om vanuit hun eigen kracht van klachten af te komen of deze te voorkomen.’

Hanneke is PEAK PPC level 1 gecertificeerd. Een internationaal erkende opleiding voor Mat Intensive, Reformer, Chair, Cadillac en Ladder Barrel. Daarmee kan zij zowel de matlessen als alle apparatuurlessen verzorgen en privétraining geven.

De Peak Pilates opleiding is een van de toonaangevende pilates opleidingsinstituten van de wereld www.peakpilates.com, erkend door de PMA (Pilates Method Alliance, de overkoepelende organisatie die wereldwijd waakt over de kwaliteit van de Classical Pilates opleidingen en de norm daartoe bepaalt. www.pilatesmethodalliance.com)

Contact

Studio Pilates Zwolle | Dr. Stolteweg 62, 8025 AZ ZWOLLE
(Gebouw Nobel eerste verdieping)

Info: Henriët van Dalen
t: 06 53 51 35 21
e: pilates@pilateszwolle.nl