Henriët van Dalen

Mastertrainer Pilates
Eigenaar

‘Pilates is mijn passie en beroep; laten zien, voelen en ervaren wat pilates met mensen doet vind ik iedere dag een feestje!

Henriët is oprichtster en eigenaar van Studio Pilates Zwolle. Toen zij werkte als sportdocent kwam ze in contact met pilates en was direct enthousiast: ‘Pilates combineert namelijk belangrijke elementen die het lichaam nodig heeft om je lichamelijk fit te kunnen noemen en je ook zo te voelen!’.

Na jaren vol enthousiasme haar kennis van pilates te hebben gedeeld werd het tijd voor haar eigen studio. ‘Met de juiste energie van en voor iedereen, de liefde voor het vak en fijne collega’s, werd dit een feit.’. Dagelijks zet Henriët zich samen met haar collega’s in om mensen die vastzitten in hun lijf weer vrij te laten bewegen, het bewegen te laten verbeteren of je algemene (sport)prestaties te vergroten.

‘Ik geef de lessen pilates dagelijks met heel veel energie en plezier, mensen worden er blij van en dus ik ook!’

Henriët is Balanced Body gecertificeerd in mat en apparatuur, PEAK Pilates PPC level 1 en PPC level 2.

De Peak Pilates opleiding is een van de toonaangevende pilates opleidingsinstituten van de wereld www.peakpilates.com, erkend door de PMA (Pilates Method Alliance, de overkoepelende organisatie die wereldwijd waakt over de kwaliteit van de Classical Pilates opleidingen en de norm daartoe bepaalt. www.pilatesmethodalliance.com)

Contact

Studio Pilates Zwolle | Dr. Stolteweg 62, 8025 AZ ZWOLLE
(Gebouw Nobel eerste verdieping)

Info: Henriët van Dalen
t: 06 53 51 35 21
e: pilates@pilateszwolle.nl