Janiek Backers

Trainer Pilates

Mijn naam is Janiek. Samen met Willem en onze 2 kinderen wonen we in Ommen waar we genieten van alle natuur om ons heen. We houden van een gezonde leefstijl en doen thuis regelmatig met z’n allen Pilates oefeningen in de woonkamer.

Vanaf 2005 ontdekte ik voor het eerst Pilates en vanaf dat moment wist ik meteen dat ik daar mee verder wilde. Ik vond het interessant om een training te doen waarin je zo in precisie werkt. Pilates trainingen hebben mij in die tijd geholpen het uiterste te halen uit de andere sporten die ik toen beoefende. Momenteel ben ik bezig met het volgen van de opleiding PPC1 om mijn kennis op Pilates gebied nog verder uit te breiden. Nog steeds wil ik meer te weten en te voelen komen over Pilates en graag mijn kennis overbrengen aan de deelnemers tijdens de Pilates trainingen.
Pilates is een nooit eindigende leer- en ontdekkingsroute en dat maakt dat het nooit saai wordt om te volgen en om te geven als trainer.
Je begint met het begrijpen van de grove bewegingspatronen en de basis van Pilates, door te blijven oefenen zal je de uitvoering kunnen verfijnen en brengt het je naar een grotere verbinding met je bewustzijn.

Tot snel!

Contact

Studio Pilates Zwolle | Dr. Stolteweg 62, 8025 AZ ZWOLLE
(Gebouw Nobel eerste verdieping)

Info: Henriët van Dalen
t: 06 53 51 35 21
e: pilates@pilateszwolle.nl