Louise Kuizenga

Trainer Pilates

Toen Louise in 2011 zwanger was, heeft zij de cursus Pilates tijdens de zwangerschap bij Studio Pilates Zwolle gevolgd. Snel na de zwangerschap is Louise doorgegaan met Pilates en nooit meer gestopt.

‘Door elke dag met Pilates bezig te zijn, voel ik me sterk, fit en gezond.’

Louise geeft met veel plezier en voldoening les binnen onze studio: ‘Jouw lichaam sterker, soepeler, leniger maken en jou bewust maken van jouw lichaam, daar wil ik jou graag bij helpen.’. Ik geef met veel plezier en voldoening les bij Studio Pilates Zwolle. Pilates is voor iedereen toegankelijk en uitvoerbaar. Bij Studio Pilates Zwolle bieden we met een enthousiast team voor iedereen een passende training aan waarin je jezelf kunt uitdagen.’.

Louise is PEAK PPC level 1 gecertificeerd. Een internationaal erkende opleiding voor mat intensive, Reformer, Chair, Cadillac en Ladder Barrel. Daarmee kan zij zowel de matlessen als ook alle apparatuur lessen verzorgen en privétraining geven.

De Peak Pilates opleiding is een van de toonaangevende pilates opleidingsinstituten van de wereld www.peakpilates.com, erkend door de PMA (Pilates Method Alliance, de overkoepelende organisatie die wereldwijd waakt over de kwaliteit van de Classical Pilates opleidingen en de norm daartoe bepaalt. www.pilatesmethodalliance.com)

Contact

Studio Pilates Zwolle | Dr. Stolteweg 62, 8025 AZ ZWOLLE
(Gebouw Nobel eerste verdieping)

Info: Henriët van Dalen
t: 06 53 51 35 21
e: pilates@pilateszwolle.nl